2020. július 18., 17:15

Rövidesen indul a Honismereti Kerékpártúra

2020. július 29. – augusztus 9. között az idén is megszervezik az immár 45 éves Honismereti Kerékpártúrát, melynek résztvevői ezúttal Gömör, Torna, Abaúj, Zemplén és Ung tájaival, látnivalóival ismerkedhetnek meg.

A XXXXVI. Honismereti Kerékpártúra résztvevői a Gombaszög–Szádelő–Makranc–Migléc–Sátoraljaújhely–Nagytárkány útvonalat járják majd be.

„Honismereti túránk a történelmi honunk megismerésének legszebb és legkövetkezetesebb módját választotta – mi megyünk szülőföldünk értékei és érdekességei megismerése után. Erre a feladatra a kerékpárt választottuk. Évek és évtizedek tapasztalata bizonyítja, hogy ezen a módon fiatalkorú és nyugdíjas, lányok és fiúk, diákok és tanáraik, kétkezi munkás és parlamenti képviselő alkotnak toleráns és jóindulatú közösséget. Ebbe, az évente megújuló közösségbe nagy tisztelettel várunk, határon innét és túlról minden jóindulatú, más véleményével szemben toleráns és lehetőleg kerékpárral is rendelkező érdeklődőt” – fogalmaznak a szervezők.

A jelenlegi bonyolult helyzetre való tekintettel kérnek minden érdeklődőt, előzetesen jelezze részvételi szándékát a hkt@atlas.sk e-mail címen (név, cím, születési év, részvétel mettől - meddig, trikóméret).

További információk a www.hkt.sk honlapon, a túra Facebook-oldalán, illetve a +421 905 207 549 telefonszámon érhetők el.

Megosztás
Címkék

Iratkozzon fel napi hírlevelünkre

A Facebook drasztikusan korlátozza híreink elérését. A hírlevelünkbe viszont nincs beleszólása, abból minden munkanapon értesülhet a nap 7 legfontosabb híréről.