2022. augusztus 20., 13:02

Rendkívüli! Változás a Szent István-napi műsorban Dunaszerdahelyen

A kedvezőtlen időjárás-előrejelzés miatt változik a mai, Szent István-napi ünnepség programja Dunaszerdahelyen! Tóth Gabi mai koncertje elmarad, és egy későbbi időpontban kerül megrendezésre.

Szent István Ünnep
Fotó: dunaszerdahelyi.sk

A Szent István térre tervezett emlékünnepség a Csaplár Benedek Városi Művelődési Központ előtti téren kerül megrendezése 18.30 órától; amennyiben az időjárás ezt sem teszi lehetővé, akkor a Csaplár Benedek VMK színháztermében hangzik el az ünnepi műsor.

Az ünnepi műsorban fellépnek: a Vox Camerata kamarakórus, Fókusz Gyermek- és Diákszínpad, Bíró Emese, Bíró Eszter; Ex Libris díjas diákjaink előadásában a Nélküled című dal.

Köszöntőt mond: Dr. Hájos Zoltán polgármester, az ünnepi köszöntőt Nacsa Lőrinc országgyűlési képviselő mondja.

A koszorúzási szándékkal érkezőket a szervezők arra kérik, hogy az emlékezés koszorúit egyénileg helyezzék el a Szent István-szobornál.

Tóth Gabi ma estére tervezett koncertje elmarad, az egy későbbi időpontban kerül megrendezésre, melyről az érdeklődöket értesíteni fogják - tájékoztatnak a város honlapján a szervezők.

Megosztás
Címkék

Iratkozzon fel napi hírlevelünkre

A Facebook drasztikusan korlátozza híreink elérését. A hírlevelünkbe viszont nincs beleszólása, abból minden munkanapon értesülhet a nap 7 legfontosabb híréről.