2022. október 28., 16:16

Pozsonyban egy színpadon a Tankcsapda és a Phoenix RT!

Október 29-én, szombaton a pozsonyi óvárosi Randal Clubban élő Tankcsapda és Phoenix RT koncerten tombolhatnak a rajongók. Jegyek még kaphatók a Molnár Könyv üzletekben Somorján, Dunaszerdahelyen és Galántán, valamint a helyszínen is mód lesz a jegyvételre. 

Két év után végre Tankcsapda
Két év után végre Tankcsapda
Fotó: Tankcsapda FB oldala
A pandémia miatt két éve húzódó koncert végre megvalósulni látszik, így azok, akiknek már 2020-tól lapul a zsebükben a jegy, szintén érvényes belépővel rendelkeznek. 
Videófájl
Videófájl forrása: Puss Tamás
A Tankcsapda Európa Turnéjának keretén belül Dublin és Berlin után érkezik Pozsonyba, ahol a Phoenix RT, Felvidék egyik legnépszerűbb és legmeghatározóbb rockzenekara után lépnek színpadra.

A két banda közt egyébként elmondható, hogy baráti a viszony. Többször zenéltek már együtt és remekül megértik egymást, ami a hangulatot csak fokozni fogja, hiszen a Tankcsapda nemzetközi sikere a Felvidéken is dívik. Tartalmas és sokatmondó dalszövegeik sokakat megszólítanak. Évtizedek óta megkerülhetetlen bástyái a magyar zenei életnek.
Puss Tamás, a Phoenix RT frontembere portálunknak elmondta, nagyon várják már a koncertet és azt, hogy újra találkozzanak a ,,Csapdával''. 

Program: 
Kapunyitás: 19:00
Phoenix RT: 19:30
Tankcsapda: 21:00
Phoenix RT
Phoenix RT
Fotó:  WildungPhoto
Megosztás
Címkék

Iratkozzon fel napi hírlevelünkre

A Facebook drasztikusan korlátozza híreink elérését. A hírlevelünkbe viszont nincs beleszólása, abból minden munkanapon értesülhet a nap 7 legfontosabb híréről.