2024. január 31., 19:05

Ógyallai sikertörténet: megtaláltak egy eltűnt személyt, kiérdemelték a hivatalos dicséretet

Az ógyallai körzeti rendőrség négy tagja közszolgálati feladata példás teljesítéséért, konkrétan egy eltűnt személy tartózkodási helyének felkutatásért Gúgh Zoltán magiszter-alezredes, a Komáromi Járási Rendőrparancsnokság igazgatóhelyettesének hivatalos dicséretében részesült.  

Ógyallai sikertörténet: megtaláltak egy eltűnt személyt, kiérdemelték a hivatalos dicséretet
Motiváló lehet a felettes hivatalos dicsérete
Fotó: Nyitrai Kerületi Rendőrparancsnokság

A nyilvánosságra hozott rendőrségi közlemény szerint egy ógyallai férfi nemrég a lakhelyéről, ahol a családjával élt, a munkahelyére indult, ahová azonban nem érkezett meg, és senkinek sem adott hírt magáról.

Miután hivatalosan eltűnt személynek nyilvánították őt, Prágay Tamás magiszter-őrnagy, az ógyallai körzeti rendőrség igazgatója a helyettesével és további két kollégájával együtt haladéktalanul nyomozásba kezdett.

Ripsz-ropsz sikerrel jártak: az illetőt a közeli Hetény község mellett, tájékozódásra képtelen állapotban, de leginkább a gyorsaságuknak köszönhetően, épségben találták meg.

Az ügyes rendőrök, akik bebizonyították, hogy minden helyzetben a polgárokat szolgálják és védik, kiérdemelték és már meg is kapták Gúgh Zoltán magiszter-alezredes, a Komáromi Járási Rendőrparancsnokság igazgatóhelyettesének hivatalos dicséretét. Bónuszként pedig az eltűnt férfi családja hálája kifejezéseként köszönőlevelet küldött a munkahelyükre.

Megosztás
Címkék

Iratkozzon fel napi hírlevelünkre

A Facebook drasztikusan korlátozza híreink elérését. A hírlevelünkbe viszont nincs beleszólása, abból minden munkanapon értesülhet a nap 7 legfontosabb híréről.