2023. március 3., 11:58

Mintha a föld nyelte volna el a kétgyermekes nőt! Nagy erőkkel keresik

A pozsonynádasi (Trstín) rendőrök március 2-án kaptak értesítést arról, hogy eltűnt a 41 éves Silvia Gríková. A kétgyermekes családanyát azonnal keresni kezdték, önkéntesek segítségével.

Silvia Gríková - eltűnt nő
Fotó: Nagyszombati rendőrség facebook oldala

Minden igyekezetük ellenére eddig nem sikerült a nyomára bukkanniuk, amiről a nagyszombati kerületi rendőrség közösségi oldalán olvashatunk. A rendőrök az eltűnt nő felkutatásába más kollégáikat is bevonták a körzetből, kutyák és a Szlovákia Mentőrendszer (Záchranný systém Slovensko ) is segíti a munkát.

Reggel 09:00 óra után kezdték meg a keresést, Alsódiós (Dolné Orešany) település környékének, a közeli erdős részek, a szőlő és az elhagyatott hétvégi házak átfésülésével.

Silvia Gríková állandó lakhelye Szomolányban van, átmenetileg azonban Alsódióson tartózkodott. 165 centiméter magas, nagyjából 65 kiló, zöld szeme és fekete haja van. Bal kezén jól látható tetoválás van – puzzle szimbólum, homokóra, gyémánt. Jobb vállára farkas, jobb lábára lányai neve, egész hátára virágok és madarak, valamint egy meg nem határozott felirat van tetoválva. Szürke felsőt, derékig érő fekete kabátot és fekete Puma sportcipőt viselt.

Aki tegnap este óta látta valahol a fenti leírásnak megfelelő személyt, vagy bármilyen releváns információval bír róla, az ezt jelezze a 158-as rendőrségi telefonszámon.

Megosztás
Címkék

Iratkozzon fel napi hírlevelünkre

A Facebook drasztikusan korlátozza híreink elérését. A hírlevelünkbe viszont nincs beleszólása, abból minden munkanapon értesülhet a nap 7 legfontosabb híréről.