2020. május 25., 21:10

Megtalálták a Vilkéről eltűnt fiatalembert. Életben van!

Lapunk is beszámolt róla, hogy a múlt héten csütörtökön búcsúlevelet hátrahagyva ismeretlen helyre távozott egy vilkei férfi. Sokan attól tartottak, önkezével vetett véget életének, de a TASR hírügynökség ma közölte, a férfit épségben megtalálták.

Fotó: Besztercebányai Kerületi Rendőrkapitányság

A besztercebányai kerületi rendőrség közösségi oldalán közölte, miután a férfi búcsúlevelet hagyott hátra hozzátartozóinak, a hatóságok nagy erőkkel fogtak a keresésébe. Tizenöt losonci rendőr, köztük négy kutyás és kilenc, a bősi mentőalakulatnál szolgáló szakember kereste. 

Még drónokat és helikoptert is bevetettek, hogy a nyomára bukkanjanak.

A férfit hiába keresték napokig, végül egy helybéli bukkant rá vasárnap reggel, a faluban sétálva. A zavart férfit végül hazavitték, majd orvo is megvizsgálta.

Kiderült, nem ez volt az első alkalom, hogy a férfi eltűnt. Tavaly tavasszal a Nagykürtösi járásban keresték ugyanőt, mire Alsópalojta község kataszterében rábukkantak egy mély árokban, gyakorlatilag az utolsó pillanatban - áll a kerületi rendőrség közösségi oldlaán megosztott posztban.

Megosztás
Címkék

Iratkozzon fel napi hírlevelünkre

A Facebook drasztikusan korlátozza híreink elérését. A hírlevelünkbe viszont nincs beleszólása, abból minden munkanapon értesülhet a nap 7 legfontosabb híréről.