2024. január 19., 15:35

Megnyílt a Tanácsadó és Prevenciós Központ ipolysági részlege

A lévai Tanácsadó és Prevenciós Központ (CPP) kihelyezett részlege 2024. január 16-ától az ipolysági Integrált Egészségügyi Központban (CZIS) kezdte meg működését.

központ
Galéria
+2 kép a galériában
Fotó: Nagy Tímea

Amint azt Nagy Tímea, Ipolyság alpolgármestere kifejtette, a két munkatárssal dolgozó központ feladatkörébe tartozik majd az alapdiagnózis, a részdiagnózis vagy a komplex diagnosztika, a tanácsadás, a megelőzés, a terápia, a rehabilitáció, a módszertani tevékenység és a segítségnyújtás gyermekek, szülők és pedagógusok számára.

Pedagógusként nagyon fontosnak tartom, hogy a problémával küszködő gyermekek, szüleik, illetve a tanulási vagy magatartási zavarokkal találkozó kollégák helyben és anyanyelvükön kapjanak segítséget. Ezért is nagy öröm számomra, hogy sikerült ezt a fajta szolgáltatást újraindítanunk Ipolyságon”

– fogalmazta meg, majd megerősítette, hogy 2024 februárjától a központban található gyermekorvosi rendelőben is lesz rendelés, ugyanis Berek Anikó heti két alkalommal fogja ott fogadni a pácienseket.

központ
Galéria
+2 kép a galériában
Megosztás
Címkék

Iratkozzon fel napi hírlevelünkre

A Facebook drasztikusan korlátozza híreink elérését. A hírlevelünkbe viszont nincs beleszólása, abból minden munkanapon értesülhet a nap 7 legfontosabb híréről.