2019. október 30., 16:56

Ilyen volt a 9. Önkormányzati Szabadegyetem - VIDEÓ

A Pro Civis Polgári Társulás kilencedik alkalommal rendezte meg az Önkormányzati Szabadegyetemet Nagymegyeren. A ma7 stábja ott volt a konferencián.

9. Önkormányzati Szabadegyetem
Fotó: Katona Tamás

Ahogy minden évben, a szervezők idén is tartalmas és hasznos előadásokkal, a lényegre koncentráló tanácskozásokkal várták Felvidék magyarlakta vidékén tevékenykedő településvezetőket és önkormányzati képviselőket.

A rendezvény díszvendége volt Potápi Árpád János, a magyar kormány nemzetpolitikáért felelős államtitkára, illetve Szili Katalin miniszterelnöki megbízott .

A Pro Civis szabadegyeteme az egyetlen olyan kezdeményezés, amely a magyarlakta falvak és városok vezetőit, polgármestereit és önkormányzati képviselőit szólítja meg azzal a céllal, hogy közösen találjanak megoldást közösségünk legégetőbb problémáira.

A maga nemében hiánypótló rendezvénynek számít a Szabadegyetem, ugyanis a résztvevők az előadások során számtalan új és hasznos információra tehetnek szert, valamint a személyes beszélgetéseken keresztül új kapcsolatokat alakíthatnak ki, ezáltal elősegítve a magyar vidék fejlődését.

Az elmúlt évek tapasztalata is azt bizonyítja, az Önkormányzati Szabadegyetem kézzelfogható, mérhető eredményeket és hasznot hozott az önkormányzatoknak

Nézzék velünk a rendezvényről készült összefoglalónkat!

Megosztás
Címkék

Iratkozzon fel napi hírlevelünkre

A Facebook drasztikusan korlátozza híreink elérését. A hírlevelünkbe viszont nincs beleszólása, abból minden munkanapon értesülhet a nap 7 legfontosabb híréről.