2023. szeptember 8., 13:09

Honti Kulturális Napok – Gazdag programkínálattal várják az érdeklődőket

Szeptember 11-e és 17-e között kerül sor Ipolyságon a Honti Kulturális Napok elnevezésű rendezvényre.

HKN
Fotó: Ipolyság város

A programfolyam hétfőn a Szondy György Gimnáziumban veszi kezdetét; Irodalom itt és most (Ságok és Bestiák) címmel N. Tóth Anikó Lévai Gubis Éva prózaíróval és Forgács Miklós költővel, drámaíróval, dramaturggal beszélget. Az író-olvasó találkozót még aznap 17 órakor a nagyközönség előtt is megismétlik a helyi Menora Saag Centrum Artisban.

Az immár 41. alkalommal megvalósuló programsorozat keretei között koncertet ad az Esszencia, de fellép Korpás Éva, a Húros Banda és a Sendergő Néptáncegyüttes, a Kiss Zenészek, az Apostol, Adam Ďurica, a Parno Graszt, a Band of Streets, a Beatles-dalokat játszó The Backwards, az Első Emelet, a Kmeťo Band, valamint Bogányi Gergely zongoraművész is.

Szerdán adják át a városi kitüntetéseket, míg pénteken nyitják meg a Farkas András, Pénzes Géza és Réti Zoltán alkotásait magába foglaló Üdvözlet Balassagyarmatról című kiállítást.

A belépés a rendezvény összes programjára ingyenes.

Megosztás
Címkék

Iratkozzon fel napi hírlevelünkre

A Facebook drasztikusan korlátozza híreink elérését. A hírlevelünkbe viszont nincs beleszólása, abból minden munkanapon értesülhet a nap 7 legfontosabb híréről.