2023. november 19., 20:39

Hazai győzelem a VI. Kétyi Amatőr Dartsversenyen

Közel négy év kihagyás után, 2023. november 18-án újra összegyűltek a nem egészen 600 lelket számláló községben, Érsekkétyen a darts szerelmesei. A nagy érdeklődésre való tekintettel a VI. Kétyi Amatőr Dartsversenynek két helyiség, a község közepén levő sportház tornaterme és a szomszédos kultúrház adott otthont.

darts
Galéria
+1 kép a galériában
a résztvevők
Fotó: kétyi Darts Klub

Összesen 76 játékos mérettette meg magát.

Hagyományosan ismét az anyaországból érkezett több versenyző, pontosabban 42, míg Felvidéket 34 játékos képviselte. A legtöbben értelemszerűen a hazaiak voltak, de szép számban érkeztek Párkányból, Naszályról, Tatáról és Pilisvörösvárról is, azonban nem hiányozhattak a székesfehérvári és a győri barátok sem”

– tájékoztatták portálunkat a kétyi Darts Klub tagjai. Mint mondták, 11 órakor a község polgármesterének, Farkas Attilának a köszöntője után indult el a játék, s összesen 208 mérkőzés után, 19 óra után hirdettek győztest a hazai Kurdi Tamás személyében. A trófea hét és fél év után így ismét Kétyen maradt. A győztes a döntőben a bakonysárkányi Nagy Richárdot győzte le óriási csatában, míg a bronzérmet a székesfehérvári Karsai Márk szerezte meg.

darts
Galéria
+1 kép a galériában
Megosztás

Iratkozzon fel napi hírlevelünkre

A Facebook drasztikusan korlátozza híreink elérését. A hírlevelünkbe viszont nincs beleszólása, abból minden munkanapon értesülhet a nap 7 legfontosabb híréről.