2024. március 8., 10:36
Frissítve: már. 8. 20:32

Három napja eltűnt kisfiút kerestek – holtan találták

Nagy erőkkel próbálnak a nyomára bukkanni annak a mindössze hároméves kisfiúnak, aki a Kassa közeli Györke (Ďurkov) településen tűnt el még március 6-án, nagyjából 14:00 óra körül.

rendőrség
Képünk illusztráció.
Fotó: unsplash.com
A rendőrség közleményt adott arról, hogy megtalálták a kisfiú élettelen testét. Mivel a halottkém nem tudta kizárni az idegenkezűséget, boncolást rendeltek el a halál pontos okának megállapítása érdekében.   
A kora délutáni órákban már arról érkezett hír, miszerint egy élettelen kisgyermek holttestére bukkantak, nagyjából egy kilométerre a falutól. Nagy valószínűséggel az eltűnt kisfiúról van szó.

A kisfiúnak állítólag akkor veszett nyoma, amikor egy kis ideig nem figyeltek rá, az anyja éppen a kályhát rakta meg, miután a gyermekkel és testvéreivel visszatértek az erdőből.

A kis Jarkót a település környékén hivatásos és önkéntes tűzoltók, rendőrök, katonák, a rendőrakadémia növendékei, kutyák és a belügyminisztérium helikoptere is kereste.

Erről nyilatkozott a TV NOVINY-nek Lenka Ivanová, a Kassai Kerületi Rendőrparancsnokság szóvivője.

A keresést még éjszaka sem hagyták abba, de egyelőre nem bukkantak a kisgyermek nyomára. A rendőrség információi szerint nemcsak a közvetlen környéket, de a közeli erdős részt is átkutatták, de eddig eredménytelenül.

Várnak minden hasznos információt, ami a gyermek hollétére utalhat.

Megosztás
Címkék

Iratkozzon fel napi hírlevelünkre

A Facebook drasztikusan korlátozza híreink elérését. A hírlevelünkbe viszont nincs beleszólása, abból minden munkanapon értesülhet a nap 7 legfontosabb híréről.