2020. július 28., 17:22

Farokcsóválta hétfő Párkányban

Kalap Jakab kilenc kutyával és további erdei és háziállatokkal együtt a sétálóutcán bolondozott a helyi csemeték nagy örömére. A városi könyvtár rendezésében megvalósuló zenés bábelőadás teljesen felvillanyozta a fiatal hallgatóságot, de a szülők sem bírták sokáig nevetés nélkül.

Kalap Jakab előadóművész Kutyabált ígért, hát nem is maradt tétlen egy tappancs sem! A kutyák sorra mutatkoztak be, megismerhettük személyiségüket is, és azt, miben igazán jók. A vadászathoz értenek? A szaglásuk kiváló? Felmosófejnek álcázzák magukat?

Jött szépen a komondor, a puli, a mudi, a pumi, az erdélyi kopó, a magyar vizslák, a kecses agár, kuvasz is, a gyermekek tánccal, tapssal és játékkal biztatták őket. A vizsla az elrejtett nyálas labdát szimatolta ki valaki zsebében, volt, ami a rókát és a farkast ijesztette el, volt, aki tehenekkel barátkozott és volt bizony, amelyik jól megkergette Gusztit, a nyulat. Feltűntek még a leghíresebb magyar vizsla, Frakk macskabarátai, Szerénke és Lukrécia is. 

kalapjakab-2-copy.jpg

Az árnyas platánfák alatt a sétálóutcán egy óra hosszat tartott a nevetés, a taps és a tánc, az előadók közbe-közbeszúrt megjegyzésein pedig a szülők derülhettek nagyokat. Kicsi és nagy tehát jól kikutyázta magát, Kalap Jakabot a párkányi gyerkőcök szívükbe zárták és visszavárják!

A párkányi sétálóutca minden hétfőn, kedden és csütörtökön koncertekkel és gyermekelőadásokkal, valamint filmvetítéssel várja az érdeklődőket.

Megosztás
Címkék

Iratkozzon fel napi hírlevelünkre

A Facebook drasztikusan korlátozza híreink elérését. A hírlevelünkbe viszont nincs beleszólása, abból minden munkanapon értesülhet a nap 7 legfontosabb híréről.