2023. február 3., 17:03

Eltűnt egy 16 éves lány Tallósról. Egyedül indult Magyarországra

Eltűnt a galántai járásbeli Tallósról egy 16 éves lány. Lavu Samantát a tallósi romatelepen, Jegenyésen látta utoljára édesapja. A rendőrség a lakosság segítségét kéri.

Eltűnt gyerek
Eltűnt a 16 éves Lavu Samanta Tallósról
Fotó: Polícia SR-Trnava

A galántai rendőrnyomozók a 16 éves tallósi Lavu Samantán keresik nagy erőkkel. A 16 éves lány a Tallós melletti romatelepről, Jegenyésről tűnt el. Édesapja utoljára január 28-án látta a lányt, amikor az bejelentette, hogy Magyarországon van találkozója a 16 éves barátjával. Azóta nem adott magáról életjelt a családjának, és senki nem rendelkezik információval a hollétéről.

Samanta 160 cm magas, vékony testalkatú, barna szemei vannak, és hosszú, barna haja. A bal szeme mellett, az orránál egy barna, körülbelül 5 mm-es átmérőjű anyajel található. Otthonról való távozásakor hosszú, kapucnis fekete kabátot, kék farmert és 37-es számú sportcipőt viselt.

A rendőrség a lakosság segítségét kéri a kislány felkutatásánál. Kérik, ha bárki látta a fiatalkorút, vagy információval rendelkezik a hollétéről, jelezze a 158-as telefonszámon.

Megosztás
Címkék

Iratkozzon fel napi hírlevelünkre

A Facebook drasztikusan korlátozza híreink elérését. A hírlevelünkbe viszont nincs beleszólása, abból minden munkanapon értesülhet a nap 7 legfontosabb híréről.