2023. május 21., 20:12

Élménybörze 2.0 - KÉPEKKEL

2023. május 20-án, szombaton a Csallóköz Területi Idegenforgalmi Szövetség, Dunaszerdahely városának önkormányzata és a Csaplár Benedek Városi Művelődési Központ szervezésében a kultúrház előtti téren nagy érdeklődés mellett rendezték meg a 2. Csallóközi élménybörzét Dunaszerdahelyen.

2.csallokozi_-elmenyborze__1
Galéria
+17 kép a galériában
2. Csallóközi élménybörze
Fotó: Lacza Gergely

Az érdeklődők egy helyen megismerkedhettek Dunaszerdahely és a régió gazdag szabadidős és idegenforgalmi kínálatával. Gyermekprogramok, előadások, koncertek, alkotóműhelyek tették még színesebbé a második ízben megrendezett Csallóközi élménybörzét.

2.csallokozi-elmenyborze
2. Csallóközi élménybörze
Fotó:  Lacza Gergely

Somogyi Gábor, a Csallóköz Területi Idegenforgalmi Szövetség elnöke, a Thermalpark Dunaszerdahely igazgatója kifejtette, hogy a szombati napon a csallóközi régió nagyszerű létesítményeit ünnepelték, amelyek az elmúlt években vendégek millióit vonzották a térségbe. E mellett azonban a helyi lakosság figyelmét is fel szerették volna hívni arra, hogy mielőtt távolabbi utakat terveznek, ne feledkezzenek el ezekről a nagyszerű lehetőségekről, amelyek itt vannak a közvetlen közelünkben.

takacs-timea-es-somogyi-gabor
Takács Tímea és Somogyi Gábor
Fotó:  Lacza Gergely

Takács Tímea, a Csaplár Benedek Városi Művelődési Központ igazgatója örömét fejezte ki, hogy idén a kulturális központ előtt rendezték meg az élménybörzét, és aktívan részt vehettek az előkészületekben és magán a rendezvényen is.

Nagyon büszkék vagyunk nemcsak a városra, hanem Csallóközre is, hiszen számunkra a régió, az Aranykertet, a Tündérkertet jelenti, ami nemcsak régen, hanem a jelenkorban is számos lehetőséget kínál. Fontos számunkra, hogy bemutatkozzanak a kistermelők, az őstermelők, az intézmények, a szervezetek, a vállalatok, a szolgáltatások, hogy bemutassák, milyen fejlemények, változások vannak a sport, a kultúra, a gasztronómia és a kreatív ipar területén, és milyen módon tudják a régiót még jobban népszerűsíteni”,

fejtette ki Takács Tímea.

2.csallokozi_-elmenyborze_
2. Csallóközi élménybörze
Fotó:  Lacza Gergely

A pódiumon késő délutánig váltották egymást a kulturális és szórakoztató programok. Felléptek az Október utcai óvoda gyerkőcei, a Krpčiarik népi együttes, Lelkes Simona és Zsolti, a Csill & Dance Tánciskola növendékei, a Sportujsnami akrobatikus rock 'n' roll csapata, Hencz Krisztina interaktív gyermekműsorával és a Shadows Club DS zenekar.

2.csallokozi_-elmenyborze__0
Zsolti és Simi
Fotó:  Lacza Gergely
2.-csallokozi-elmenyborze
Galéria
+17 kép a galériában
Megosztás
Címkék

Iratkozzon fel napi hírlevelünkre

A Facebook drasztikusan korlátozza híreink elérését. A hírlevelünkbe viszont nincs beleszólása, abból minden munkanapon értesülhet a nap 7 legfontosabb híréről.