2019. augusztus 30., 13:57

Egyre sikeresebb a Csilizközi Őstermelői Piac - VIDEÓ

Korunk betegsége a plázákból plázákba való rohanás. Van, aki ezt még élvezi, de egyre többen vágynak a személyes kapcsolatra a vásárlások közben is. Amennyiben ezt még sikerül megélni egy ember- és természetbarát környezetben is, az sokak számára maga a tökély. Ilyen élményt nyájt az egyre népszerűbb Csilizközi Őstermelői Piac is, ahol házi készítésű élelmiszert és egyéb terméket lehet beszerezni. A legutóbbi piaci napon kinn forgatott a Ma7 médiacsalád stábja is, nézze velünk az itt készült videót!

Egyre sikeresebb a Csilizközi Őstermelői Piac - VIDEÓ
Fotó: ma7

Rohan a világ, minden percünk betáblázva, határidők, tennivalók és feladatok tömkelege nehezedik a vállunkra, az okostelefonok hozzánk nőve és már arra is figyelmeztetnek, ha hosszabb ideje nem mozdultunk, a bevásárlást gyorsan intézzük, mert az már szinte időpocsékolás.


Ebben a rohanásban megszületik valami, ami megálljt parancsol az időnek. A hideg szupermarket hangszóróját, ahol az akciós árut kiabálják, felváltja a kellemes zene, amit a lágy szellő juttat a simogatóan meleg nyári napon a fülekbe. Nincs rohanás, az emberek ráérősen veszik szemügyre a saját kezűleg gyártott portékát, sétálnak, kóstolnak, beszélgetnek, egymás szemébe nézve, figyelnek egymásra. Nincs telefon, nincs okosóra. Kosár van és mosoly.

Megosztás
Címkék
Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy ne maradjon le a nap legfontosabb eseményeiről!
CAPTCHA Ez a kérdés vizsgálja, hogy vajon ember-e a látogató, valamint megelőzi az automatikus kéretlen üzenetek beküldését.