2021. január 30., 16:25

Dunaszerdahely polgármestere is koronavírusos

Hájos Zoltán, Dunaszerdahely polgármestere és Nagyszombat megyei képviselő közösségi oldalán jelentette be, hogy pozitív lett a PCR-tesztje. 

Hájos Zoltán 2009 óta vezeti Dunaszerdahelyt
Fotó: Rózsár Vince

"Bárhogyan is igyekeztem betartani a járványügyi intézkedéseket, a pénteki PCR tesztem eredménye pozitív lett. Dunaszerdahelyen a tesztelő helyeken most is fáradhatalanul dolgoznak az egészségügyi szakemberek és az adminisztratívát ellátó önkéntesek. Otthoni kezelésből köszönöm meg a tesztelésbe bekapcsolódók munkáját; sok erőt, kitartást és jó egészséget kívánok mindegyikőjüknek, hogy rendben le tudják bonyolítani a lakosság tesztelését városunkban" - írta a politikus Facebook-oldalán, aki 2009 óta irányítja a csallóközi települést.

Mint ismeretes, a Dunaszerdahelyi járás végzett az első helyen a keddig tartó országos tesztelésen, s a dunaszerdahelyi adatok is meghaladták az országos átlagot. Ezért aztán ezúttal is zajlik a tesztelés az egész járásban, a járásközpontban az önkormányzat szombattól hétfőig biztosít tesztelési lehetőséget.

Megosztás
Címkék

Iratkozzon fel napi hírlevelünkre

A Facebook drasztikusan korlátozza híreink elérését. A hírlevelünkbe viszont nincs beleszólása, abból minden munkanapon értesülhet a nap 7 legfontosabb híréről.