2022. június 16., 14:53

Azért a kvíz az úr!

Új programsorozatot indított útjára a párkányi Csemadok: ezentúl havi rendszerességű péntek esti kvízestek szervezésével kívánják színesíteni a párkányi mindennapokat, kocsmakultúrát, segítve ezzel a kisközösségek kialakulását. A június 10-i első alkalmat nem várt érdeklődés övezte, hét csapat mérte össze tudását.

parkanyi-kviz-3.jpg
Fotó: facebook

„Feltett szándékom, hogy a sokéves szép tradíciók mellett újakat is teremtsünk városunkban” – mondta el Kuklis Dániel a Csemadok párkányi alapszervezetének újdonsült elnöke. Ehhez az elképzeléshez gyorsan társakat is lelt, s jómagam, valamint Tokár Géza és ifjabb Fekete László segítségével megszerveztük az I. párkányi kvízestet.

Párkány kvíz
A győztes csapat
Fotó:  facebook

Az eseményre 3-5 fős csapatok nevezhettek, a csapatnév megküldésével, a programot a Higgi Bár fogadta be. A rendkívül jó hangulatú esten két kérdésblokk volt, mindkettőben 4-4 témakör és 1-1 extra logikai, agytorna-jellegű kérdéskör. A fokozódó izgalmak mellett volt lehetőség az eszmecserére, ismerkedésre is.

Az estet a Takács Krisztina, Sinkó Gyula, Bőhm Balázs és Forgács Péter alkotta Szuperholding csapata nyerte.

Párkány kvíz
A Kiwi csapat
Fotó:  facebook

 

Megosztás

Iratkozzon fel napi hírlevelünkre

A Facebook drasztikusan korlátozza híreink elérését. A hírlevelünkbe viszont nincs beleszólása, abból minden munkanapon értesülhet a nap 7 legfontosabb híréről.