2019. szeptember 25., 14:48

Az Idegenlégió – egy valóra vált álom - VIDEÓ

Három hónapig nem tudott semmit a családjáról. Hét hónap után volt először civilek között, és egy év után ölelhette át először a szeretteit. Ennek ellenére úgy érzi, nem számít, mennyi álmatlan éjszaka van mögötte, mégis megérte. Ez egy idegenlégiós történetének kezdete. Nézze velünk a meglepően őszinte és mély beszélgetést!

Az Idegenlégió – egy valóra vált álom - VIDEÓ
Fotó: ma7

A Francia Idegenlégiónak nagy a hírneve az egész világban. A magyar irodalomban elsősorban Rejtő Jenő regényeiből ismerhetjük, ám több film is népszerűsítette a légiót, mint egy szuperelit hadsereget. A Kávézó legújabb műsorában mi is bemutatunk egy beszélgetést egy légióssal, aki az álmait akarta megvalósítani, ezért vágott bele a kalandba.

Az Idegenlégió tagjairól sok téveszme kering, a többség azt gondolja, könyörtelen jellemű emberek alkotják. Beszélgetésünk azt mutatja meg, egy légiós is lehet érző ember, sőt, talán a megpróbáltatások még inkább emberré tehetik. Az általunk bemutatott légiós azt vallja, ahhoz, hogy az ember eredményes lehessen, ki kell lépnie a komfortzónából – ez az út vezet az önmegvalósításhoz.

Az általunk megszólaltatott légiós megdöbbentő őszinteséggel beszél érzéseiről.

Velem is sokszor előfordul, hogy könnyekkel küszködve verném a fejem a falba, miért is kezdtem bele, de mégis annyit kaptam a légiótól, hogy úgy érzem, megérte, hiszen a légió ugyan sokat elvett tőlem, de még többet hozzáadott

– vallja riportalanyunk. Mivel a légiósok személyazonosságát biztonsági okokból lecserélik, ezért arcát nem mutathatjuk, mégis érdemes végignézni a beszélgetést, hiszen rendkívül tanulságos. Nézze velünk!

Megosztás
Címkék

Iratkozzon fel napi hírlevelünkre

A Facebook drasztikusan korlátozza híreink elérését. A hírlevelünkbe viszont nincs beleszólása, abból minden munkanapon értesülhet a nap 7 legfontosabb híréről.