2023. május 31., 19:19

A Nagyszombati régió idegenforgalmi egységeinek képviselői a Csallóközben

Igazi nyári nap és rengeteg élmény várta a nagyszombat megyei idegenforgalmi szövetségek és információs központok képviselőit a Csallóközben.

idegenforgalmi

A Csallóköz Területi Idegenforgalmi Szövetség a Nagyszombati Kerületi Idegenforgalmi Szövetséggel közösen szervezett információs napot, amely keretében a látogatók felkeresték a régió legnagyobb attrakcióit. Galántáról, Nagyszombatból, Pöstyénből, Galgócról és Szenicéről érkeztek résztvevők a programra.

idegenforgalmi


A dunaszerdahelyi Thermalparkban indult a nap az idegenforgalmi szövetség tevékenyégének bemutatása után az idén ötvenéves aquaparkot járták be a vendégek. A nagymegyeri Thermal Corvinus felfedezésével folytatódott a program.  Dunaszerdahelyre visszatérve a Park Bistroban elfogyasztott ebéddel töltődtek fel a vendégek.

idegenforgalmi


Délután az adrenaliné és a sporté volt a főszerep. A Slovakia Ring univerzális motorsportpályán nemcsak a száguldó motorokat, hanem a videó szobát és a gokart központot is bemutatták. A Malkia Parkban exkluzív élmény várta a vendégeket, megismerhették a park új jövevényeit. A program zárásaként a somorjai x-bionic sportközpont létesítményeit járta be a küldöttség.

Nagy örömünkre szolgál, hogy a résztvevők egyetértettek abban, hogy rengeteg kikapcsolódási lehetőség várja a vendégeket Csallóközben és kiemelték a szolgáltatások minőségét. Biztató, hogy többen már a csallóközi nyaralást tervezik - víz mellett, kerékpárral és sok-sok kiegészítő programmal.

idegenforgalmi


Teljesült a tanulmányút elsődleges célja, hogy a szélesebb régióban is megismerjék az itt elérhető lehetőségeket. Bízunk benne, hogy a jövőben Nagyszombat megye távolabbi területeiről is több látogathatót fogadhatunk Csallóközben.

Megosztás
Címkék

Iratkozzon fel napi hírlevelünkre

A Facebook drasztikusan korlátozza híreink elérését. A hírlevelünkbe viszont nincs beleszólása, abból minden munkanapon értesülhet a nap 7 legfontosabb híréről.