2020. május 13., 15:08

Az Impulzus „Edu Uni – Szlovákiai Magyar Fiatalok a Felsőoktatásban” néven kérdőíves felmérést indít

Az Impulzus Társulás Ifjúságszociológiai projektjén belül kérdőíves felmérést hirdetett a Téka és a Diákhálózat társszervezésében. A projekt egy online kérdőívre épül, mely a szlovákiai magyar egyetemistákat hivatott kutatni.

egyetem
Fotó: Pixabay

A felmérés célja a szlovákiai magyar egyetemisták és főiskolás hallgatók helyzetének a feltérképezése. Az eredmények többek között hozzásegítenek a fiatalok tehetséggondozásának a fejlesztéséhez.

A magyarországi Innovációs és Technológiai Minisztérium támogatásával megvalósuló kutatás anonim, önkéntes alapú. A felmérést olyan műhelymunka előzte meg, mely során a fiatalok szakemberek segítségével sajátíthatták el a kutatómunkához szükséges ismereteket, valamint összeállították a jelenleg használt kérdőívet. A felmérés résztvevői - e-mail cím megadásával - egy nyereményjátékba is bekapcsolódhatnak, melynek során a kitöltők közt értékes nyereményeket sorsolunk ki - közölte a ma7-tel Bajcsi Ildikó, a kutatás koordinátora.

A kérdőív ezen a linken elérhető. 

Megosztás
Címkék

Iratkozzon fel napi hírlevelünkre

A Facebook drasztikusan korlátozza híreink elérését. A hírlevelünkbe viszont nincs beleszólása, abból minden munkanapon értesülhet a nap 7 legfontosabb híréről.