2022. augusztus 4., 17:34

Kábítószert találtak Nancy Pelosi amerikai házelnök férjének vérében

Kábítószert találtak Nancy Pelosi amerikai házelnök férjének vérében.

kábítószer
Fotó: Pixabay
Képünk illusztráció

AV4NA nemzetközi hírügynökség szerint:

bírósági dokumentumokból kiderült, hogy Paul Pelosi szervezetében kábítószereket találtak a rendőrök, miután letartóztatták, mert autójával balesetet okozott Kaliforniában.

Nancy Pelosi multimilliomos férjéről kiderült, hogy nemcsak alkoholt ivott, amikor autóba ült és balesetet okozott, hanem kábítószert fogyasztott- derül ki a bíróság dokumentumaiból.

Megemlítik azt is, hogy a

jelentések szerint letartóztatása során a férfi megpróbált átadni a helyszínelő rendőröknek egy rendőrségi udvariassági kártyát, amit rendszerint azért kapnak egyes jó kapcsolatokkal rendelkező személyek, hogy megússzák a kisebb szabálysértéseket.

A dokumentumok szerint Pelosi állítólag az alkoholos befolyásoltság jeleit mutatta a helyszíni tesztek során, és a rendőrök az alkoholmérgezés objektív jeleit és tüneteit észlelték rajta.

A férfi a baleset utáni reggelen letette az 5 ezer dolláros óvadékot, és kiszabadult a fogdából.

Nancy Pelosi egyik szóvivője leszögezte, a házelnök az ország másik felében tartózkodott a baleset idején - írta a V4NA-ra.

Megosztás
Címkék
Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy ne maradjon le a nap legfontosabb eseményeiről!
CAPTCHA Ez a kérdés vizsgálja, hogy vajon ember-e a látogató, valamint megelőzi az automatikus kéretlen üzenetek beküldését.