Többen meghaltak egy lövöldözésben Kanadában, az elkövetőt elfogták

hirek.sk | MTI 2018. augusztus 10., 15:26

Legalább négy ember életét vesztette egy lövöldözésben a kelet-kanadai Fredericton városban - közölte a helyi rendőrség pénteken.

A város rendőrsége Twitter mikroblogján tudatta, hogy az incidens még zajlik, további halálos áldozatok is lehetségesek.

FRISSÍTÉS I.: Elfogták a kelet-kanadai Fredericton városban történt, négy emberéletet követelő lövöldözés feltételezett elkövetőjét - közölte a helyi rendőrség.
A város New Brunswick negyedében történt lövöldözés körülményeiről egyelőre nincsenek információk. A rendőrség korábban arra kérte a környéken lakókat, hogy maradjanak otthonaikban és zárkózzanak be.
FRISSÍTÉS II.: Legalább négy ember, köztük két rendőrtiszt vesztette életét a kelet-kanadai Fredericton városban - közölte a helyi rendőrség.
A rendőrség közlése szerint elfogták a feltételezett elkövetőt.
A rendőrtisztek melletti két halottról egyelőre nincsenek információk, ahogyan a lövöldözés körülményeiről sem. 
Justin Trudeau kanadai kormányfő a Twitteren közölte: "Szörnyű hírek érkeznek Frederictonból. Részvétem a reggeli lövöldözés minden érintettjének. Figyelemmel követjük az eseményeket."
FRISSÍTÉS III.: A támadást az Iszlám Állam terrorszervezet magára vállalta. A kanadai rendőrség azonban úgy nyilatkozott, hogy egyelőre nincs semmilyen bizonyítéka ennek a megerősítésére.
0 HOZZÁSZÓLÁS
HIRDETÉS