HIRDETÉS

Megnyitotta logisztikai központját Szereden az Amazon

hirek.sk 2017. november 14., 17:31
SZERED. Szereden nyitotta meg egyik legnagyobb és technológia szempontjából legfejlettebb központját az Amazon társaság. A cég pozsonyi irodáiban meglévő 850 munkahely mellett újabb, több mint 1 000 állandó munkahelyet hoz létre.

A cég a vásárlók által egész Európából visszaküldött termékekre összpontosít, ami annyit jelent, hogy olyan termékekkel foglalkozik majd, melyeket a vevők nem vettek át, illetőleg visszaküldtek. Az Amazon jelenleg két ilyen jellegű logisztikai központot működtet.

„Vásárlóink a széles választék és a kényelmes vásárlás végett választják az Amazont. A szeredi központnak fontos szerepe van küldetésünk beteljesítése terén, tehát, hogy a világ egyik legnagyobb vásárlóbarát társaságává váljunk” – nyilatkozta Matt Greene, a központ menedzsere.

A létesítmény több mint 60 000 négyzetméter alapterületet foglal el a szeredi ipari parkban, és készen áll a legfejlettebb technológia, a modern hardver- és szoftver megoldások használatára.

„Üdvözlünk minden pozitív jellegű beruházást, mely hozzájárulhat régiónk gazdagításához és az életszínvonal emelkedéséhez. Pozitívnak tartom, hogy az Amazon nemcsak új munkahelyeket teremt, de fejlett technológiát is hoz magával” – hangsúlyozta Martin Tomèányi, Szered polgármestere.

A cég szakemberek, illetőleg egyetemet végzettek számára egyaránt biztosít munkahelyeket. A térség, ahol központját megnyitotta, egyike Szlovákia legalacsonyabb munkanélküliséggel rendelkező vidékeinek. A munkaerő toborzása jelenleg kezdeti fázisában van. A cég PR menedzsere szerint a toborzókampányt Szlovákia valamennyi megyéjében meghirdették. A jövedelmen és a kedvezményeken kívül az Amazon a karrierépítést is támogatja. „Célunk, hogy szlovákiai munkáltatók között munkahelyválasztás tekintetében az elsők legyünk” – jegyezte meg Miroslava Remenárová PR menedzser.

Forrás: Teraz.sk
0 HOZZÁSZÓLÁS