Még lehet jelentkezni a Kantár Csaba Ifjú Alkotók Találkozójára

hirek.sk 2017. november 14., 18:13
SZÍMÕ. A Csemadok Szímői Alapszervezete, a Levédia Kör jelentkezőket vár a Kantár Csaba Ifjú Alkotók Találkozójára, amelyet 2017. december 16-án szerveznek meg Szímőn, a Jedlik Házban.

A találkozó célja, hogy fiatal íróink, alkotóink, művészeink bemutatkozzanak, ismerkedjenek egymással és a közönséggel, a közönség pedig megismerje a felvidéki tehetségeket.

Várják olyan fiatal írók, költők jelentkezését, akik szívesen megmutatnák alkotásaikat a közönségnek. Amennyiben valaki késztetést érez magában, vagy van olyan ismerősük, akikről tudják, hogy verseket, novellákat, regényeket, meséket írnak, küldjék el művüket, jelentkezzenek a találkozóra. 

„Célunk a fiatalon elhunyt Kantár Csaba emlékének ápolása mellett a fiatal tehetségek felkutatása és felkarolása” – tájékoztatott a szervezők nevében Kantár Éva és Neszméri Tünde.

A találkozó fő műsorát a saját írásokból, alkotásokból előadott részletek alkotják, helyet kapnak a zenés, táncos produkciók is. A rendezvényre szeretettel meghívják a pályázó hozzátartozóit, barátait, családtagjait. Jelentkezni a találkozóra november 30-ig lehet.

További információk és jelentkezés a 0915 326 614-es telefonszámon, illetve a kantar.eva50@gmail.com vagy a neszmeritunde@gmail.com e-mail címen.

Forrás: Hírek.sk
0 HOZZÁSZÓLÁS