HIRDETÉS

Az idén is tanulhatnak angolul a felvidéki falvak

hirek.sk 2018. március 01., 19:28
POZSONY. A felvidéki településeknek idén is lehetőségük van jelentkezni az Angolul tanuló falvak programra.

A Learning Enterprises alapítvány 2018-ra is meghirdeti pályázatát Angolul tanuló falvak címmel. A kezdeményezés egyik hazai támogatója a három országon átívelő Diákhálózat, amely a szlovákiai magyar egyetemistákat és fiatalokat fogja közre Az ingyenes programban önkormányzatok, civilszervezetek és iskolák vehetnek részt.

Amerikából érkező lektorok háromhetes nyelvtanfolyamot tartanak a Learning Enterprises alapítvány képviselője által kiválasztott szlovákiai, főként magyarok lakta falvakban. A nyelvi képzésen túl a résztvevők megismerkedhetnek az angol nyelvterületek kultúrájával, hagyományaival, az ott élő emberek életstílusával

Jelentkezési határidő: 2018. március 31.

A jelentkezés részletes feltételei, jelentkezési adatlap és további információk ITT találhatóak.

A pályázat elnyerésének alapfeltételei közé tartozik az anyanyelvi lektorok családnál való elhelyezése, étkeztetése, szabadidejének megszervezése, 20-30 érdeklődő, valamint a foglalkozások helyszínéül szolgáló terem biztosítása.

A kezdeményezés közhasznú, non-profit jellegű, a résztvevő diákok számára teljes mértékben ingyenes.

A kurzus időtartama: 2018. július 15. – augusztus 3.

További információkért érdeklődni és a jelentkezési lapot leadni Bíró Szilviánál, a Learning Enterprises hazai koordinátoránál lehet a silvia.biroova@gmail.com e-mail címen.

A szervezők a sikeres pályázókat április végén értesítik, a nyertesek kiválasztásánál az alapítvány figyelembe veszi a jelentkezési sorrendet.

További információk a kezdeményezésről a Diákhálózat honlapján érhetők el – tájékoztatta portálunkat Katona Flóra, a Diákhálózat marketingreferense.

Forrás: Hírek.sk
0 HOZZÁSZÓLÁS