2019. október 17., 19:05

Kis magyar rapszódia, szőrös emberszabásúak és októberi Karácsony: Itt a Nagyító új epizódja - VIDEÓ

Fejlemények a felvidéki magyar összefogás háza tájáról, újramelegített Gorilla-botrány és a centrális erőtér vége. Új epizóddal jelentkezik a Nagyító!

Nagyító
Fotó: ma7

A Magyar Közösség Pártja Országos Tanácsa múlt szombaton úgy határozott, felveszik a nyáron eldobott fonalat, és folytatják tárgyalásaikat a vegyespárttal.

Három hónap után ugyanott tartunk, mint az elején? Hogyan érintheti mindez az egyre csomósabb magyar összefogás többi szereplőjét? A teljes magyar egységen kívül van-e értelme bármi másnak?

Nem mehetünk el szó nélkül a héten új erőre kapott Gorilla-botrány mellett sem. Kiket minősít igazán ez a 39 órányi hangfelvétel?

Mekkora a sajtó felelőssége az ügy kapcsán? Ki jöhet ki legrosszabbul a botrányból? Egyáltalán van-e, aki profitál majd belőle? Minden politikus sáros, csak a piszok mennyisége változó?

Zárásul pedig megbeszéljük az önkormányzati választás tanulságait. Magyarországon idén előrehozták a karácsonyt az ellenzék pártjainak.

Mi okozta ezt a meglepő eredményt? Mit tanulhat a Fidesz a kudarcból? Mi jön a centrális erőtér után? Kitart-e 2022-ig az ellenzékiek nagy barátsága?

Minderre (és még sok minden egyébre) választ kaphat a Nagyító legújabb adásából!

Megosztás
Címkék

Iratkozzon fel napi hírlevelünkre

A Facebook drasztikusan korlátozza híreink elérését. A hírlevelünkbe viszont nincs beleszólása, abból minden munkanapon értesülhet a nap 7 legfontosabb híréről.