2022. augusztus 4., 12:29

Szexizmus, hímsovinizmus és önteltség – ismerjék meg Sulík fiát

Érdekes dolgok derültek ki Richard Sulík idősebbik fiáról, Filip Sulíkról. A fiatal srác közösségi oldalán nyilvánosan válaszolt a követői által feltett kérdésekre.

Sulík fia
Fotó: Filip Sulík Instagram

Sulík fia nyíltan elmondta, mit gondol a nőkről, a szexualitásról, a klímaválságról, a homoszexuálisokról, illetve a rasszizmusról. Az egyik bejegyzésében például azt írja, hogy a szaunában egy néger férfire azt hitte, az ember megégett.

Esküszöm nem vettem észre, hogy egy néger ül a szaunában, azt hittem megégett valaki

A nőkről, és a férfi női kapcsolatokról is elmondta a véleményét. Elmondása szerint

egy társadalmi csoportnak, ahogy egy kapcsolatnak is mindig kell egy vezér.

Ez lehet egy nő is, de ha róla van szó, akkor a vezérszerepet neki kell betöltenie.

A legnagyobb felháborodást azzal váltotta ki, hogy közölte, ha egy nő egyszerre több férfival van, akkor nagyon alacsony az értéke. A férfiaknál azonban ez nem érvényes.

Ha egy férfinak öt nője van, és azok teherbe esnek, akkor mindenki tudni fogja, hogy ki az apa. Ha azonban egy nőnek van öt férfija, és teherbe esik a nő, akkor nem tudni, hogy ki az apa, így a gyerekről semmilyen férfi nem fog tudni gondoskodni. Tudom, ma már léteznek DNS-tesztek, de ezek a szelektív folyamatok az emberi agyban fejlődtek ki még jóval azelőtt, hogy a tudomány ilyen szintre fejlődött volna.

Filip ezt még azzal fokozta, hogy szerinte a férfiak ezért nem szeretnének k##rvákkal együtt lenni.

Az ifjabb Sulík a vegetariánusokról is kifejtette véleményét. Elmondása szerint képtelen lenne végignézni azt, hogy a gyerekei fejét a vegetariánusok mindenféle hülyeséggel beszélik tele, amelyekkel ártanak saját maguknak, és ez által majd a gyerekeinek is.

 A hűtlenségről is kifejtette a véleményét. Filip szerint

ha nincs minden héten együttlét a pároknál, és valaki félrelép, akkor azt megbocsátható.

A homoszexuálisokkal való kapcsolata pozitív, több ismerőse is akad, aki homoszexuális. Szerinte mindenkinek azt kellene csinálnia, amit akar.

Filip Sulík a sme.sk egyik újságírójával, Zuzana Kovačič Hanzelovával is konfliktusba keveredett. Az újságíró keményen bírálta Sulík fiát, szerinte egy elkényeztetett fiúról van szó, aki élvezi az apukája pénzét, és mindent megkap. A fiú ezen megsértődött, az újságírónak azt mondta, hogy hála Istennek kevés van az olyan ultrafeminista nőkből mint Hanzelová.

Sulík fia a klímaválságról is megfogalmazta a véleményét. Mivel őt ez nem érinti, ezért nem érdekli a dolog...

Megosztás
Címkék

Iratkozzon fel napi hírlevelünkre

A Facebook drasztikusan korlátozza híreink elérését. A hírlevelünkbe viszont nincs beleszólása, abból minden munkanapon értesülhet a nap 7 legfontosabb híréről. 

Hozzászólások