2023. április 27., 13:48

Százezres autót vásárolt volna az osztrák férfi, az úgymond eladó meglépett a pénzzel

Autót szeretett volna vásárolni egy osztrák állampolgár, melynek az árát át is utalta egy szlovákiai számlára – ám a pénznek hűlt helye, autója pedig a mai napig nincs...

rendőrségi hír, 130 ezres autó, csalás
Fotó: Facebook / Polícia SR

Egész pontosan 130 800 eurót utalt egy szlovákiai számlára egy osztrák állampolgár, amikor autót szeretett volna vásárolni - írja a rendőrség közösségi oldalán.

Egy egyelőre ismeretlen férfi – akinek egy fényképét közzé is tették – részletekben ki is vette az egész összeget a számláról, ám az autót nem adta át a vásárlónak.

A rendőrség ezúton kéri a lakosság segítségét: amennyiben felismeri a képen látható férfit, értesítse róla a rendőrséget a közösségi oldalukon keresztül, privát üzenetben, vagy a 158-as telefonszámon.

A képen látható férfi körülbelül 50 éves, szögletes szemüveget és világosbarna rövidujjú pólót viselt, bal kezében kulcscsomót és egy elektronikus cigarettát tartott.
Megosztás
Címkék

Iratkozzon fel napi hírlevelünkre

A Facebook drasztikusan korlátozza híreink elérését. A hírlevelünkbe viszont nincs beleszólása, abból minden munkanapon értesülhet a nap 7 legfontosabb híréről.