2023. február 11., 16:16

Símaszkos banda támadott egy budapesti férfira. A ruházata miatt támadhatták meg, vélik többen - Videókkal

Viperával felszerelkezett, símaszkos banda támadt rá egy 40 körüli férfira a XI. kerületben péntek délután. A gazdagréti dohánybolt alkalmazottja súlyosan megsérült – írta a Metropolra hivatkozva a Magyar Nemzet.

2023-02-11 Budapest támadás
Fotó: youtube / i lite

A szemtanúk szerint a férfi valószínűleg dolgozni ment, és azután támadták meg, miután leszállt a buszról.

„A férfit kórházba vitték. A XI. kerületi Rendőrkapitányság felfegyverkezve, csoportosan elkövetett garázdaság bűntett gyanúja miatt nyomozást rendelt el ismeretlen tettes ellen. Az adatgyűjtés jelenleg is folyamatban van” – írta a Budapesti Rendőr-főkapitányság a Metropol kérdésére.

Az interneten és a közösségi médiában többen arról írtak, hogy a támadók az Antifa tagjai, aki Németországból érkezhettek az 1945-ös kitöréssel kapcsolatos rendezvények okán, és ruházata miatt támadtak rá hátulról a férfira. Ezt egyelőre semmilyen hivatalos forrás nem támasztja alá, viszont egy friss profilról két videót is feltöltöttek a YouTube-ra a kegyetlen támadásról, ahol szintén a fenti információt közölték.

Megosztás
Címkék

Iratkozzon fel napi hírlevelünkre

A Facebook drasztikusan korlátozza híreink elérését. A hírlevelünkbe viszont nincs beleszólása, abból minden munkanapon értesülhet a nap 7 legfontosabb híréről.