2019. május 12., 00:16

Nőnek lenni jó a Kávézóban - VIDEÓ

A Mert nőnek lenni jó közösség immár öt éve van jelen felvidéki női klubként a közéletben. Beszélgetős estjeiken kendőzetlen őszinteséggel és nyíltsággal beszélnek kényes vagy tabunak számító témákról. Olyan közösséget hoztak létre, ahol a nők bátran beszélhetnek érzéseikről, tapasztalataikról.A Kávézó aktuális adásában a "Mert nőnek lenni jó" közösség két vezetőjével Patócs Diana beszélgetett.

Nőnek lenni jó a Kávézóban - VIDEÓ
Fotó: ma7

Az elmúlt évtizedek során a nők helyzete a társadalomban sokat változott, hiszen több szerepben is helyt kell állniuk. Anyaként és dolgozó nőként néha nem egyszerű megtalálni az egyensúlyt a mindennapokban és gyakran előfordul, hogy a megfelelési kényszer miatt olyan érzések kerítik hatalmába a nőket, amelyekről nehezen vagy egyáltalán nem tudnak beszélni.

A Mert nőnek lenni jó közösség immár öt éve jött létre azzal a céllal, hogy létrehozzanak egy olyan fórumot, ahol kendőzetlen őszinteséggel és nyíltsággal tudnak beszélni bármilyen kényes vagy tabunak számító témáról. Ebben a közösségben a fiatal nők egymás között megbeszélik tapasztalataikat.

A kávézó következő műsorában a Mert nőnek lenni jó közösség két vezetőjével, Mészáros Krisztinával és Bartalos Tóth Ivetával Patócs Diana műsorvezető beszélgetett a közösség működéséről, a nőket érintő legfőbb problémákról, a női identitásmegőrzés fontosságáról illetve a nemrég megjelent “Anyább anyák” című könyvükről. Nézzék velünk!

Megosztás
Címkék

Iratkozzon fel napi hírlevelünkre

A Facebook drasztikusan korlátozza híreink elérését. A hírlevelünkbe viszont nincs beleszólása, abból minden munkanapon értesülhet a nap 7 legfontosabb híréről.