2023. december 7., 13:25

Nagymamát és unokáit gázolta el Nagymegyeren egy sofőr; még vizsgálják az esetet

Csütörtök reggel, röviddel hét óra után gázolt el a nagymegyeri művelődési központ előtt három embert: nagymamát és unokáit egy sofőr. A baleset két sérültje kórházba került.

Nagymegyer baleset nagymama unokák
Galéria
+3 kép a galériában
Fotó: Facebook / Polícia SR

A nagymegyeri fő utcán, a művelődési központ előtti gyalogosátkelőn haladt át az 57 éves hölgy, vele két unokája. Amikor az átkelő felénél jártak, egy 48 éves hölgy vezette Hyundai i30 találta el őket. A balesetben a nagymama és 8 éves unokája sérült meg, őket a helyszíni ápolás után a dunaszerdahelyi kórházba szállították, az 5 éves unokának szerencsére nem esett baja.

A kiérkező rendőrök alkoholtesztnek vetették alá mind a sofőrt, mind a gyalogos hölgyet, amelyet mindketten negatív eredménnyel zártak.

A baleset körlményeit vizsgálják.

20223-12-07-nagymegyer-baleset-nagymama-unokak-04
Fotó:  Facebook / Polícia SR

Az esettel kapcsolatban a rendőrség arra hívja fel a sofőrök figyelmét, hogy a csúszós utakon még körültekintőbben vezessenek, különösen odafigyelve a gyalogosátkelők környékén; a gyalogosoknak pedig azt ajánlják, hogy győződjenek meg arról, hogy az esetlegesen közeledő járművek sofőrei észlelték-e őket, és lassítanak-e őket látva.

2023-12-07-nagymegyer-baleset-nagymama-unokak-02
Galéria
+3 kép a galériában
Megosztás
Címkék

Iratkozzon fel napi hírlevelünkre

A Facebook drasztikusan korlátozza híreink elérését. A hírlevelünkbe viszont nincs beleszólása, abból minden munkanapon értesülhet a nap 7 legfontosabb híréről.