2022. december 12., 11:31

Mert segíteni öröm! Karácsonyi jótékonysági árverés a DAC játékosainak felajánlásával

Lepje meg szeretteit karácsonyra egy teljesen egyedi DAC-os ajándékkal! Karácsony közeledtével jótékonysági akcióval próbál segíteni a DAC futballklub a rászoruló családokon, hogy szebbé tegye az ünnepüket.

dac
Fotó: dac1904.sk

A dunaszerdahelyi sárga-kékek karácsonyi jótékonysági árverést indítottak négy játékosuk által felajánlott relikviával. Az árverést a klub Facebook-oldalán érheti el, ahol hozzászólásként lehet licitálni a felajánlott relikviákra.

A kikiáltási ár minden ereklyénél a Facebookon közétett fotón olvasható. Licitlépcső nincs, de csak a kerek, tizedesjegy nélküli összegek érvényesek. Licitálni bármelyik és bármennyi ereklyére tud, akár mind a négyre is egyszerre.

A felajánlott tárgyak között van a csapatkapitány, Kalmár Zsolt válogatott meze, melyben visszatért a magyar válogatottba hosszas kihagyás után, de Nikola Krstović is felajánlotta góllövő cipőjét, valamint Eric Davis és a kapus Samuel Petráš által felkínált relikviára is lehet licitálni.

Az árverés december 14-én szerdán zárul 12 órakor.

Az árverés bevétele Dunaszerdahely város és a Dunaszerdahelyi járás olyan családjaihoz kerül, akik nehéz körülmények között élnek, és amelyeket a DAC a dunaszerdahelyi Katolikus Karitásszal és az YBS fanklubbal együttműködve választott ki. A családoknak Kukkonia élelmiszercsomaggal is próbálja szebbé tenni a karácsonyt a dunaszerdahelyi futballklub.

Megosztás
Címkék

Iratkozzon fel napi hírlevelünkre

A Facebook drasztikusan korlátozza híreink elérését. A hírlevelünkbe viszont nincs beleszólása, abból minden munkanapon értesülhet a nap 7 legfontosabb híréről.