2022. március 15., 15:16

Különleges kisfilmmel ünnepli születésnapját a közmédia megújult időjárás-jelentése

Reviczky Gábor Kossuth- és Jászai Mari-díjas színművész emlékezetes szerepei jelennek meg a közmédia születésnapi időjárás-jelentésében - közölte az MTVA Sajtóosztálya kedden az MTI-vel.

A közleményben emlékeztettek:

a közmédia egy éve megújult időjárás-jelentéseiben a nézők nemcsak a várható időjárásról kapnak pontos információt, hanem értesülhetnek az egyes napokhoz köthető jeles eseményekről, néphagyományokról, látványos formában.

A műsor olyan modern stúdióban készül, amelyben a speciális technika segítéségével szinte bármi - havazás, hóvihar, égig érő paszuly - megjeleníthető - írták.

Tudatták: a születésnapi adásokban a színművész átlépi a tér, az idő és a valóság határait: utazása jelképesen a Nemzeti Múzeum lépcsőjéről indul, ahonnan egy évvel ezelőtt a megújult időjárás-jelentés is.

A színművész látható az MTVA által gyártott Kossuthkifli című filmben, de feltűnik Gabenként az Üvegtigrisből, Fikászként a Zimmer Feriből, felidézi legendás szerepét, Balut A dzsungel könyvéből és több szinkronszerepét is - olvasható a közleményben.
Megosztás
Címkék

Iratkozzon fel napi hírlevelünkre

A Facebook drasztikusan korlátozza híreink elérését. A hírlevelünkbe viszont nincs beleszólása, abból minden munkanapon értesülhet a nap 7 legfontosabb híréről.