2019. december 25., 11:12

Kedves történet: Lehet, igaza van Csányi professzornak, hogy a kutya „szőrös gyerek“?

Massachusetts állam rendőrei a minap játéktolvajt fogtak.

A törvény emberei a Franklin városbeli rendőrségen ajándékokat gyűjtöttek, hogy azt majd később átadják a Mikulás Alapítványnak, majd pedig a szervezet továbbítsa az ajándékokat a rászoruló gyerekeknek.

Ahogy a BBC hírportál az esetről beszámolt, könnyen a bűnös nyomára bukkantak. Kamera segítségével csípték el a tolvajt, aki nem volt más, mint Ben Franklin, a rendőrkutya.

Bent, a rendőrörs terápiás golden retrieverét, a feldühödött emberek megnyugtatásánál, iskolai látogatásoknál, valamint krízis helyzetben levő gyermemekeknél vetik be.

A felvételen látszik, ahogy a szájában viszi a játékot a rejtekhelyére. Itt, az asztal alatt a rendőrök több játékot is találtak. Miután Ben lebukott, többet nem engedték be abba a terembe, ahol a játékokat gyűjtötték. Érthető okokból azonban a már elcsent játékokat megtarthatta.

Ben, amikor meglátta a játékokat, azt gondolta, hogy a rengeteg holmi őt is illeti, mondta James Mil a rendőrfőnök helyettese. A rendőrkutyán az igazi rendőrök csak nevettek, annak ellenére, hogy bűntettet követett el – hiszen lopott, és ő mégiscsak a rendőrség kötelékébe tartozik.

Ez a történet is azt az állítást támasztja alá, hogy a „kutya egy szőrös gyerek“.

Megosztás
Címkék

Iratkozzon fel napi hírlevelünkre

A Facebook drasztikusan korlátozza híreink elérését. A hírlevelünkbe viszont nincs beleszólása, abból minden munkanapon értesülhet a nap 7 legfontosabb híréről.