2023. október 24., 12:17
Frissítve: 2023. okt. 24. 15:49

Kedd délelőtt lövöldözés volt Pozsonyban

Pozsony Ruzsinó városrészében, az Albrecht utcán lövöldöztek - írja közösségi oldalán a Pozsonyi Megyei Rendőrkapitányság.

2023-10-27 Pozsony lövöldözés
Galéria
+2 kép a galériában
Fotó: Facebook / Polícia SR

A rendőrség egyelőre elég szűkszavúan nyilatkozik az esettel kapcsolatban, csupán annyit lehet tudni, hogy személyi sérülés nem történt.

Elfogták a lövöldözőt

A rendőrség délutáni tájékoztatása szerint az 55 éves férfi egy lakásban rejtőzködött és nem volt hajlandó együttműködni velük. „Akkor sikerült elfogni a férfit, amikor az ablakon keresztül próbált menekülni“ - mondta el a rendőrkapitányság szóvivője, Jana Šimunková.

Azt már korábban lehetett tudni, hogy a fegyverhasználat közben senki sem sérült meg, egy 87 éves asszonyhoz szállt ki egy mentőegység, aki stresszes állapotba került.

A rendőrség információi szerint a lövöldöző egy gázpisztollyal lőtt rá egy nőre a lépcsőházban, de azt nem lehet tudni, hogy a stresszes állapotba került nő azonos-e azzal, akire rálőtt az elkövető.

2023-10-27-pozsony-lovoldozes-02
Galéria
+2 kép a galériában
Megosztás
Címkék

Iratkozzon fel napi hírlevelünkre

A Facebook drasztikusan korlátozza híreink elérését. A hírlevelünkbe viszont nincs beleszólása, abból minden munkanapon értesülhet a nap 7 legfontosabb híréről.