2020. április 2., 13:40

Ismét szólhat a Nélküled

A múlt hét sikere után ezen a héten szombaton, vagy április 4-én 16:50-kor ismét a Nélküled dallama fogja összekötni a magyarokat határoktól és lezárásoktól függetlenül.

Vadkerti Imre Nélküled
Fotó: ma7.sk

A DAC múlt héten elindította a „Nélküled az erkélyről: énekelj, Kárpát-medence!” kezdeményezést. Szombaton, március 28-án 16:50-től, a hivatalos meccskezdés előtt 10 perccel közösen énekelték el a DAC klubhimnuszát, az Ismerős Arcok Nélküled című dalát. Mindenki a saját ablakából, balkonjáról, erkélyéről vagy udvarából, így áténekelve a koronavírus által újra lezárt határokat is.

A dunaszerdahelyi együttes felhívásához számos felvidéki, magyarországi, erdélyi, vajdasági és kárpátaljai sportegyesület és egyéb szervezet csatlakozott, így magyarok tízezrei énekeltek egyszerre. A sikeren felbuzdulva úgy döntöttek, hogy a közös éneklést e hét szombaton, 2020. április 4-én ugyanebben az időben, 16:50-kor megismételik.

Az e heti éneklés mottója: Aki velünk tart, az nincs egyedül!

Megosztás
Címkék

Iratkozzon fel napi hírlevelünkre

A Facebook drasztikusan korlátozza híreink elérését. A hírlevelünkbe viszont nincs beleszólása, abból minden munkanapon értesülhet a nap 7 legfontosabb híréről.