2022. április 30., 19:01

Indul a Ring, a Ma7 közéleti szorítója

Új közéleti vitaműsorral jelentkezik a Ma7 médiacsalád.

ring
Médialapozó
Fotó: ma7

Május 3-án, kedden indul a Ring, a felvidéki sajtó első élőben jelentkező közéleti videóműsora. A vitaműsorba hónapról hónapra ismert felvidéki és Kárpát-medencei közéleti szereplők kapnak meghívást, hogy aktuális, sokakat foglalkoztató témákban ütköztessék álláspontjukat.

A közéleti szorító két sarkában első alkalommal Gubík László, az Esterházy Akadémia igazgatója és Ravasz Ábel szociológus foglal helyet, hogy megvitassák, milyen hatással lesz a felvidéki politikára az április 3-i magyarországi választások eredménye. A feleket és a vitát mederbe terelő ringmester ezúttal a Ma7 vezető szerkesztője, Kolek Zsolt lesz.

A műsor kedden 18 órakor kezdődik, és élőben követhetik a Ma7 Facebook-oldalán. Aki lemarad az élő közvetítésről, a vitát utólag is megtekintheti a Ma7 oldalán.

A Ringbe önök is beszállhatnak: küldjenek kérdéseket a ring@ma7.sk e-mail címre, illetve a műsor ideje alatt Messenger üzenetben a Ma7 Facebook-oldalának címezve.

Minden hónap első keddjén várjuk Önöket a felvidéki sajtó első élő közéleti vitaműsora, a Ring nézői közé!

ring
+1 kép a galériában
Megosztás
Címkék
Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy ne maradjon le a nap legfontosabb eseményeiről!
CAPTCHA Ez a kérdés vizsgálja, hogy vajon ember-e a látogató, valamint megelőzi az automatikus kéretlen üzenetek beküldését.