2020. február 19., 10:30

Egy ismeretlen hajmetszőtől rettegnek a nők Prágában

A cseh fővárosban egy kocafodrászt keresnek – nagy erőkkel – a rendőrök, aki eddig már 5 nő hajába vágott bele. A fantom a trolibuszokon „fodrászkodik” és fosztja meg a gyengébb nem képviselőit  nőiességük egyik díszétől.

Fotó: a cseh rendőrség felvétele

A rendőrségi szóvivő, Jan Daněk szerint az egyik eset még a múlt hét kedden történt,

amikor egy a Prága 1-es városrészben a trolin utazó nő azt érezte, hogy valaki hátulról hozzányúl a hajához. Utána jött rá, hogy hiányzik egy tincs a hajából, valaki menet közben egyszerűen lenyisszantotta.

A nyomozók az eset feltárásakor megállapították, hogy az ominózus időpontban egy férfi utazott a trolin, akit felvettek a kamerák, ahogy az utcán szalad. Ezt a férfit szeretnék mielőbb kihallgatni, egyelőre, mint tanút. A rendőrség azt kéri, hogy aki a nyilvánosságra hozott kamerafelvételen felismeri a férfit, jelentkezzen a 158-as telefonszámon.

hajmetsző Prága
Fotó:  a cseh rendőrség felvétele

Bár a rendőrség egyelőre csak öt esetről tud, nem tartja kizártnak, hogy ennél többen váltak a hajmetsző fantom áldozatává. Kérik mindazokat a nőket, akiknek hajkoronájába ismeretlen nyírt bele valamelyik trolibuszon, hogy hívják a segélyvonalat.

A rendőrség egyelőre rendbontás ügyében folytat vizsgálatot.

Megosztás
Címkék

Iratkozzon fel napi hírlevelünkre

A Facebook drasztikusan korlátozza híreink elérését. A hírlevelünkbe viszont nincs beleszólása, abból minden munkanapon értesülhet a nap 7 legfontosabb híréről.