Bugár Anna anyai örömök elé néz

2021. június 11., 10:00
Rajkovics Péter

Örömhírről számolt be a népszerű felvidéki színésznő, Bugár Anna, aki férjével közösen első gyermekük születését várja. A Jóban Rosszban szereplője igyekszik a várandóság minden pillanatát megélni.

Bugár Anna
Fotó: Soós Laca

Mikor tudtátok meg, hogy gyarapodik a család?

Picivel azelőtt megéreztem, hogy bármi külső jele lett volna. Minden pillanatban azt éreztem, hogy "valami annyira más", rögtön beavattam a férjemet és mivel mindketten kíváncsi természetűek vagyunk, csináltunk egy tesztet, ami igazolta a megérzésemet. A boldogságunk attól a perctől kezdve még teljesebb. Novemberben érkezik a "kis Manó", ami ha így rohannak továbbra is a napok, egy szempillantás alatt itt lesz. Teljesülni látszik, amit tavaly karácsonykor kívántunk. Addig is igyekszem minden pillanatát megélni a várandósságnak.

Hogyan készülődtök férjeddel az érkezésére?

Sokat beszélünk hozzá és róla is, álmodozunk, próbáljuk elképzelni, hogy vajon milyen lesz a személyisége? Olvasok róla, hogy milyen lehet most neki, és neki is olvasok hangosan. Viccesen szoktam mondani, hogy most könnyebb a szövegtanulás, mert ketten vagyunk, nem egyedül kell megjegyeznem mindent. A szülésre is tudatosan készülök majd, persze van amire nem lehet, tudom én is... Hiszek abban, hogy támogató energiák vesznek majd körül. De azért utána is beszéljünk majd.

Bugár Anna
Fotó: Soós Laca

Budapesten vagy Csallóközben fogod tölteni a szülés előtti hónapokat?

Talán kicsit több időt töltök mostanában Dunaszerdahelyen, mint Budapesten, de ez egyelőre hetente változik. Mindenhol jó, de a legjobb mindkét otthonunkban. Hamarosan egy időre mégis egy otthonunk lesz, ami Dunaszerdahely lesz természetesen, hiszen ott él a családunk. Kíváncsian várom ezt az időszakot.

Mennyire változtak meg a munkás hétköznapjaid az örömhír fényében?

Egyrészt gyökeresen, mert minden gondolatomban benne van ez az új, kis Élet...másrészt viszont minden zavartalanul megy tovább. Forgatok, nagyon kedvesek a kollégáim, mindenki kitörő örömmel fogadta a hírt, egy kicsit csillagkúti is lesz a babánk. Közben elvégeztem egy tanfolyamot is, a napokban vizsgáztam. Szóval, zajlik az élet. De azért azt meg kell, hogy mondjam, kicsit fáradékonyabb vagyok. Máshogy kell beosztanom az energiáimat, több pihenésre van szükségem. Vigyázok magunkra, most ő a legfontosabb. Sőt, innentől kezdve mindig ő lesz. És persze a férjem. A dobogón egymás mellett állnak mostantól.

Kövesse facebook oldalunkat is!