Bocsánatot kért a részegen vezető TA3-as műsorvezető

2021. május 10., 20:16
Rajkovics Péter

Norbert Dolinský, a TA3 hírcsatorna politikai vitaműsorának műsorvezetője hétfőn az adó internetes felületén kért elnézést múlt heti ittas vezetése miatt.

norbert dolinsky
Fotó: TASR
Egy korábbi műsorban a köztársasági elnököt is kérdezte

A tévés műsorvezetőt múlt kedden este pozsonyi otthona közelében ellenőrizték vezetés közben a rendőrök, s az alkoholszonda 1,77 ezreléket mutatott, amely jelentős alkoholfogyasztásra utalhat. A bulvársajtó értesülései szerint ezután a rendőrségen töltötte az éjszakát, pénteken pedig azt is megtudta, ki kell fizetnie az 5 ezer eurós bírságot, ha nem akar rácsok mögé kerülni. A vezetéstől is eltiltották három évre. A történet érdekessége, hogy a napvilágot látott információk alapján a tévés alkoholos befolyásoltságát valaki jelentette a rendőröknek, éppen ezért ellenőrizték.

Bánom a pillanatnyi mulasztásomat, amelynek következtében szerencsére semmi nem történt. Számomra nagy tanulság a történet, amit nem ajánlok senkinek a saját bőrén tapasztalni, és mindenkit a felelős viselkedésre buzdítok az autó kormányai mögött. Köszönöm a TA3 csatorna nézőinek támogatását"

- olvasható a közleményben.

Mint ismeretes, a TA3 vasárnapi műsorát az incidens után már Zuzana Martináková vezette, aki szintén a hírcsatorna struktúráiban dolgozik, s korábban politikusként is ismertté vált. A pótlás elég bizonytalanra sikerült, s vélhetően nem ő ül majd legközelebb a műsorvezetői székbe, miután Mária Kolíková igazságügyi miniszter folyamatosan a kérdéseitől eltérve válaszolt, sőt, kérdőre is vonta, miért éppen ő vezeti az adást, miközben férje a Hlas-SD tanácsadója.

2021. május 9., 11:47

Kolíková a műsorvezetőt is letámadta a politikai műsorban

Kolíková akkor is támadott, amikor nem volt kit.

Kövesse facebook oldalunkat is!