2022. november 1., 15:11

Aki mer az nyer? Több fogadó jó pénzeket keresett az önkormányzati választásokon a tippjeinek köszönhetően

Az idei összevont megyei és önkormányzati választásokat többen is arra használták fel, hogy szerencsét próbáljanak. No, nem azzal, hogy megmérettették magukat, és elindultak a választásokon (persze voltak itt is szerencselovagok), hanem a fogadóirodákban – ki több, ki kevesebb pénzzel.

pénz
Fotó: unsplash.com

A Niké fogadóirodájának vezetője, Richard Slušný szerint összesen több százezer euró értékű fogadásokat fogadtak, köztük több tízezer eurós élő fogadást.

Az egyik fogadó például Matúš Vallóra fogadott, hogy megvédi a pozsonyi polgármesteri posztot. Erre pontosan ötezer eurót tett fel, ami 1,10-es szorzóval 5500 eurós nyereséget hozott a számára.

Ettől nagyobb merészségről tett tanúbizonyságot a Niké egy másik ügyfele, aki nem habozott 1500 eurót feltenni arra, hogy Marek Hattas ismét Nyitra polgármestere lesz. 2,45-ös szorzóval 3675 eurót nyert ezzel.

3.05 – ez volt a szorzó arra, hogy František Oľha lesz Eperjes új főpolgármestere. Az egyik fogadó nem habozott 943 eurós tétet feltenni erre a jelöltre – 2876 euró ütötte a markát.

A Tipsport fogadócég ügyfelei is kihasználták az összevont választásokat.

Ezekre a választásokra 44 ezer euró értékben fogadtunk tippeket. A legnépszerűbb fogadási lehetőségek a kassai és a pozsonyi főpolgármester-választások voltak.

A fogadók több mint 300 tippet tettek fel rájuk több mint 12 000 euró értékben” – mondta a tvnoviny.sk portálnak Filip Timár, a Tipsport munkatársa. Arról nincs hír, hogy a magyar polgármesterjelöltekre mentek-e tétek.

Megosztás
Címkék

Iratkozzon fel napi hírlevelünkre

A Facebook drasztikusan korlátozza híreink elérését. A hírlevelünkbe viszont nincs beleszólása, abból minden munkanapon értesülhet a nap 7 legfontosabb híréről.