2021. december 22., 12:01

Az uniós bevándorláspolitika veszélyezteti a keresztény kultúrát és életmódot

Az Európai Unió bevándorláspolitikája veszélyezteti a keresztény kultúrát és életmódot - mondta a Miniszterelnökség egyházi és nemzetiségi kapcsolatokért felelős államtitkára szerdán a magyar kormány Facebook-oldalán közzétett videóban.

migráció európa
Képünk illusztráció
Fotó: TASR/AP
Az a bevándorláspolitika, amelyet Európa sok-sok országa, leginkább baloldali kormányai követnek, súlyos következményekkel járnak, hiszen azt a keresztény kultúrát, életmódot, amelyet itt Európában élünk, veszélyeztetik"

- mondta Soltész Miklós.

Ez a bevándorláspolitika óriási károkat okoz szerte a világban a keresztény közösségek számára. Jelenleg a keresztény a legüldözöttebb közösség a világon, az üldöztetés több mint 340 millió embert érint - tette hozzá.
Magyarországnak megvan az egyértelmű válasza a migrációra: segíteni kell a bajba jutott embereknek, nemzeteknek, de a segítséget kell helybe vinni. A magyar kabinet a Hungary Helps Programon keresztül templomok, épületek, kórházak, iskolák, szociális intézmények felújításával vagy építésével több százezer ember helyben maradását szolgálta - ismertette.

Vonatkozó irodalomért ide kattintson!
Megosztás
Címkék

Iratkozzon fel napi hírlevelünkre

A Facebook drasztikusan korlátozza híreink elérését. A hírlevelünkbe viszont nincs beleszólása, abból minden munkanapon értesülhet a nap 7 legfontosabb híréről.