Rezešová fél tízkor elhagyta a börtönt, anyja és kisgyermeke várt rá

hirek.sk | MTI 2018. augusztus 28., 12:13

Mint ahogyan arról hétfőn beszámoltunk, a négy halálos áldozattal járó baleset miatt elítélt Eva Rezešová ma szabadlábra kerül, a szlovák milliomosnő 2012-ben az M3-as autópályán részegen okozott balesetet, a milliomosnő BMW terepjárójával 165 kilométeres sebességgel rohant bele az előtte haladó Fiat Puntóba.

Fotó: MTI / Lakatos Péter

Rezešová kilenc évre ítélték el jogerősen, jó magaviselete miatt most az ítélet kétharmadát letöltve hazamehet. A borsonline.hu információi szerint Rezešovát délelőtt 9 és 10 óra között engedték ki, az elmúlt napokat pedig már az úgynevezett szabadulószobában töltötte.

A családja a Nagy Ignác utcai büntetésvégrehajtási intézet előtt várta, hogy hazavigyék a szabaduló milliomosnőt. Édesanyja mellett egyik gyermeke is a helyszínen volt Rezešová szabadulásánál.

A borsonline.hu beszámolója szerint a szlovák milliomosnő édesanyja meglehetősen összetörten várta a szabadulás pillanatát, míg kisebbik lánya érthetően megszeppenten figyelte a helyszínen összegyűlt fotósok és újságírók seregét.

A család együtt ült be egy autó, s anélkül hajtottak el, hogy a Rezešová válaszolt volna az újságírók kérdéseire.

Képgalériánk:
Fotó: MTI / Lakatos Péter

A Blikk.hu információi szerint a börtönben végig mintarabként viselkedő nő annyira megszerette a cellatársait, hogy búcsúzásképpen apró ajándékokat készített mindannyiuknak.

Eva Rezešová 2012-ben ittas állapotban autójával a megengedett sebességet jelentősen túllépve négy halálos áldozatot követelő balesetet okozott az M3-as autópályán. A Fiat Puntóban utazó két házaspár közül hárman azonnal meghaltak, a negyedik utas pedig a kórházban veszítette életét. A BMW-vel száguldozó milliomos nőt a bíróság kilencévnyi börtönbüntetésre ítélte, azzal a feltétellel, hogy jó magaviselet esetén hat év múlva feltételesen szabadulhat.
0 HOZZÁSZÓLÁS