Fogy a levegő Gyárfás Tamás körül

Hírek.sk 2018. április 28., 13:44

Gyárfást azzal gyanúsítják, hogy több mint 20 évvel ezelőtt megölette legfőbb riválisát, a szintén médiavállalkozó Fenyő Jánost.

Gyárfás védőjével Fotó: MTI

Az origo szerint Gyárfás többször is ellentmondásba keveredett önmagával. Néhány napja például azt állította, hogy csupán felületes kapcsolata volt Portikkal. Azóta viszont kiderült, hogy az olajmaffia egykori vezetőjével napi kapcsolatban állt, és, hogy a beszélgetésekről Portik felvételt készített.

A legnagyobb problémája Gyárfásnak azonban most minden bizonnyal az, hogy nem bújhat el védelmezői mögé, ahogy ezt tette sokáig - állítja az origo. Ugyanis az is kiderült, hogy a Horn-kormány egykori belügyminiszterét, Kuncze Gábort már nagyon-nagyon rég, a gyilkosság után meghallgatták a rendőrök a történtekkel kapcsolatban.

Kunczét azért kérdezték a rejtélyes iratokról, mert az 1998-ban kivégzett médiacézár bizalmasa, Perczel Tamás egy korábbi dokumentumfilmben azt állította, hogy volt főnöke, Gyárfás Tamás piszkos ügyeiről egy százoldalas dossziét adott át Kuncze Gábornak, ám mire a dokumentum eljutott a hatósághoz, hiányzott belőle legalább húsz oldal.

A portál szerint szorul a hurok az egykori médiamogul körül, és minden bizonnyal már csak idő kérdése, hogy mikor vádolják meg Gyárfás Tamást Fenyő János megöletésével.

0 HOZZÁSZÓLÁS
HIRDETÉS