Fidesz: Gémesi válaszoljon!

Hírek.sk 2019. március 18., 13:15

Gémesi válaszoljon, hogy milyen bevándorláspárti paktumokat köt a gödöllőiek háta mögött - szólította fel a Fidesz közleményben a Magyar Olimpiai Bizottság volt alelnökét, Gödöllő polgármesterét.

Gémesi György, Gödöllő polgármestere Fotó: MTI
Gémesi György lebukott, pártja szövetséget kötött Európa egyik legszélsőségesebb bevándorláspárti politikai csoportjával - írja a közlemény, melyet Vécsey László országgyűlési képviselő írt alá. 

Sajtóhírek szerint Gémesi pártja februárban csatlakozott a bevándorláspárti Európai Demokrata Párthoz, amely az Európai Parlamentben szélsőségesen bevándorláspárti liberális frakcióban ül és a migránskvóta bevezetéséért küzd.

Gémesi György, mint Gödöllő polgármestere ezzel nyíltan szembe megy a város akaratával. A gödöllőiek 98%-a ugyanis nemet mondott a bevándorlásra a kvóta-népszavazáson. Gémesi nem először teszi nyilvánvalóvá, hogy bevándorláspárti, korábban háromszor akadályozta meg a kötelező betelepítési kvóta elleni önkormányzati határozat elfogadását.

Gémesi magyarázattal tartozik a városnak. Válaszoljon, hogy milyen bevándorláspárti paktumokat köt a gödöllőiek háta mögött! - szólítja fel a politikust a Fidesz.

A Magyar Nemzet napilap értesülése szerint a Gémesi György által vezetett Új Kezdet párt február 8-án, a spanyolországi Bilbaóban csatlakozott az európai liberális frakcióhoz tartozó pártcsaládhoz, nevezetesen az Európai Demokrata Párthoz (EDP).  A kézfogó tényénél már csak az érdekesebb - írja a lap -, hogy azt a párt lényegében elhallgatta a széles nyilvánosság, illetve saját szimpatizánsai elől is.

Gémesi György a csatlakozás napján csupán annyit közölt közösségi oldalán, hogy egy „konferencia” miatt tartózkodik Bilbaóban, és a város fejlődését dicsérte. Az Új Kezdet közösségi oldalán pedig semmiféle információ, még csak utalás sincs a nagy eseményről. Mindössze a párt honlapján, rákeresés után található egyetlen száraz mondat arról, hogy az EDP teljes jogú tagja lettek.
Forrás: Magyar Nemzet
0 HOZZÁSZÓLÁS
HIRDETÉS