2023. március 18., 08:13

Erdei Bazár – Hazai és határon túli kézműves termékek egy helyen

Március 17-én megnyitotta kapuit az az egyedülálló hazai online piactér, ahol szó szerint a bőség zavara vár minden érdeklődőt. Bohém művészeti alkotások, kreatív egyedi termékek és a kézműves kistermelői finomságok legjava is megtalálható az országhatárokon átívelő online bazárban.

Erdei Bazár

Március 17-én, pénteken, megnyílt az Erdei Bazár online piactér, ami nem csak a hazánkban élő kézműveseknek, kistermelőknek, művészeknek nyújt segítséget abban, hogy minél több helyre eljuttathassák magas minőségű termékeiket, de a határon túl élő és alkotó honfitársainknak is.

Ezzel egyedülálló módon a platform lehetőséget ad arra, hogy olyan termékek kerüljenek az otthonokba, amikért akár kilométereket kellene utazni.

A bazár hídként van jelen, hiszen országokat köt össze és bázisként egyesíti a külföldi és hazai egyedi termékek lelőhelyét.

Legyen szó bőrdíszműről, festményről, vagy akár egy mangalica kolbászról, házi lekvárról, vagy kézműves sajtról.

Erdei Bazár
Ruszkay Xénia és Szabó Krisztián, az Erdei Bazár megálmodói

A házi, autentikus ízekért rajongók, a művészeteket kedvelők, és azok is megtalálják a vágyott termékeket, akiknek a kézműves apróságok a gyengéi. Ezenfelül a bazár azért is formabontó, mert azok, akiket elragad a piaci hangulat, még alkudozhatnak is a kiszemelt termék árából.

Az Erdei Bazár azért jött létre, hogy egyetlen kattintással elérhető legyen a hamisítatlan piaci hangulat, és olyan termékeket kínáljon, amit sehol máshol nem talál meg a látogató ilyen bőségben.

További információk:

https://www.instagram.com/erdeibazar/

https://www.facebook.com/erdeibazar/

 

Megosztás
Címkék

Iratkozzon fel napi hírlevelünkre

A Facebook drasztikusan korlátozza híreink elérését. A hírlevelünkbe viszont nincs beleszólása, abból minden munkanapon értesülhet a nap 7 legfontosabb híréről.