2019. november 6., 10:53

Breaking: Lemond Borkai Zsolt, Győr polgármestere

A PestiSrácok információi szerint a pénteki közgyűlésen lemond polgármesteri posztjáról Borkai Zsolt, Győr szexbotrányba keveredett polgármestere.

Borkai Zsolt
Fotó: MTI / Krizsán Csaba

A portál részleteket közöl egy Borkai által írt nyílt levélből, amelyben az egykori olimpikon arról ír, le kell vonnia a konzekvenciákat személyével kapcsolatban.

(…) vállalom a felelősséget. Szeretem Győrt, ezért nem szeretném a személyemmel és a velem történtekkel hátráltatni a város további fejlődését. Ezúton bejelentem, hogy a morális helyzetre való tekintettel az alakuló közgyűlés után péntek 16 órai határidővel polgármesteri tisztségemről lemondok. Kívánom, hogy a jövőben olyan ember vegye át a székemet, aki érdemes szeretett városunk vezetésére.

Borkai azt írja, a folyamatos vádaskodás ellenére azért nem mondott le eddig, mert szerette volna, hogy a városnak olyan polgármestere legyen, akit a győriek megválasztottak, és képes Győrt vezetni.

Megosztás
Címkék

Iratkozzon fel napi hírlevelünkre

A Facebook drasztikusan korlátozza híreink elérését. A hírlevelünkbe viszont nincs beleszólása, abból minden munkanapon értesülhet a nap 7 legfontosabb híréről.