Záróra után szerette volna oltani szomját - 3 évet kaphat érte

hirek.sk | TASR 2018. szeptember 14., 11:49

Szerdán éjfél előtt igyekezett borissza hangulatát enyhíteni egy 27 éves pozsonyi fiatalember – adta hírül a TASR hírügynökség.

Illusztrációs felvétel Fotó: Pixabay

Ennek érdekében meglátogatott egy pozsonyi, akkorra már bezárt Kassa utcai borkimérést, ahová a záróra elmúltára hivatkozva nem engedte be a személyzet. A fiatalember a fejébe vett ötletet igyekezhetett kiverni onnét, ezért többször is fejjel ment a borozó ajtajának, majd a pincér figyelmeztetésére kiabálni kezdett, és rugdosta a vendéglátóhely ajtaját. Idővel sikeresen vette ezt az akadályt, az ajtón betörve ököllel mellkason ütötte a pincért. A személyzet közös erővel eltávolította a támadót a borozóból, aki ezután sem tágítva tovább rugdosta az ajtót.

Bemutatójának a rendőrség vetett véget, akik sikeresen ártalmatlanították, majd a legközelebbi rendőrőrsre szállították - így a borozó helyett rendőrségi cellában végződött az este.

Michal Szeiff, a Pozsonyi Kerületi Rendőr-főkapitányság szóvivője tájékoztatása szerint a támadó ügyében gyorsított eljárást folytatnak, bűnössége igazolása esetén akár 3 évi szabadságvesztésre ítélhetik.

0 HOZZÁSZÓLÁS