2019. október 3., 12:29

Kočner és Jankovská üzenetváltása: „A bírónő tegye, amit kell, vagy úgy végzi, mint Kuciak”

Monika Jankovská, korábbi igazságügyi államtitkár és Marian Kočner több mint 6000 üzenetet és telefonhívást váltott egymással.

jankovská
Fotó: TASR

A Denník N információi szerint Monika Jankovská  állandó kapcsolatban állt Marian Kočnerrel, még a magánéleti jellegű dolgaikat is megvitatták. A lap ezzel cáfolja a korábbi igazságügyi államtitkár állítását, amit lemondásakor tett a sajtó nyilvánossága előtt:

Nem ismerem őt (ti. Kočnert), nem beszéltem vele, sem közvetve, sem közvetlenül, sem személyesen, sem más személyen keresztül, sehogyan”

A lap idézi a vállalkozó és Jankovská üzenetváltását a Kuciak-gyilkosságot követően. Február 26-án Kočner megkereste Jankovskát, és az ügyükről dönteni készülő bírónő felől érdeklődött. Jankovská erre azt válaszolta, hogy Marunikaová kicsit megijedt. Kočner erre meglehetősen szókimondó választ adott

a bírónő tegye, amit kell, vagy úgy végzi, mint Kuciak”.

A Denník N állítása szerint a bírónőt Jankovská irányította, de mivel Marunikaová félt, a korábbi államtitkár többször is megzsarolta, állása elvesztésével fenyegette meg.

FRRISÍTÉS:

Monika Jankovská a közte és a Marian Kočner között folytatott állítólagos üzenetváltást "képzelgésnek és hamisítványnak" tartja. 

A volt államtitkár azt állítja, hogy az országban több változata is kering ennek az állítólagos üzenetváltásnak. Jankovská hozzátette, minden szükséges jogi lépést meg fog tenni a védelme érdekében.

(TASR)

Megosztás
Címkék

Iratkozzon fel napi hírlevelünkre

A Facebook drasztikusan korlátozza híreink elérését. A hírlevelünkbe viszont nincs beleszólása, abból minden munkanapon értesülhet a nap 7 legfontosabb híréről.