2018. szeptember 9., 11:58

Éveken át szexuálisan zaklatta élettársa három lányát egy férfi a Galántai járásban

A szexuális bántalmazásra a Galántai járás egyik falujában került sor. A falu nevét a téma érzékeny voltára tekintettel nem közölhetjük.

szexuális zaklatás
Galéria
+3 kép a galériában
Illusztrációs felvétel
Fotó: Facebook

Amikor az első kislány nyolc éves lett a férfi a gyermeket hetente néhányszor arra kényszerítette, hogy vetkőzzön le derékig és őt kézzel elégítse ki. Az ízléstelen, durva cselekményre a családi ház háló-és fürdőszobájában, valamint a ház melletti fészerben került sor. Egy idő után volt élettársa másik kislányát is ilyen módon zaklatta. 

Ha a gyermek ellenállt, erőszakkal kényszerítette az ízléstelenségre. A harmadik gyermeket havonta többször is kihasználta, vele már szexuális kapcsolatot is létesített. A gyermek nőgyógyászati vizsgálata alátámasztotta ezt.

A galántai járásbíróság büntető szenátusa a vádlottat 13 év letöltendő börtönbüntetésre ítélte. Részt kell vennie szexuálterápiai kezelésen is. A vádlott fellebbezett az ítélet ellen, de a nagyszombati kerületi bíróság kérvényét elvetette. A kerületi bíróság rámutatott, hogy a bántalmazó tette mind a három gyermeknél mély pszichológiai következményekkel jár, amely negatívan hat további fejlődésükre.

szexuális zaklatás
Galéria
+3 kép a galériában
Megosztás
Címkék

Iratkozzon fel napi hírlevelünkre

A Facebook drasztikusan korlátozza híreink elérését. A hírlevelünkbe viszont nincs beleszólása, abból minden munkanapon értesülhet a nap 7 legfontosabb híréről.